Din ce în ce mai multe persoane preferă să opteze pentru plata cash în detrimentul cardului

Răsturnare de situaţie despre bancomate, dar și despre plata cu cardul. Din ce în ce mai multe persoane preferă să opteze pentru plata cash, astfel încât să economisească mai mulți bani.

În contextul plăţii cu cardurile bancare, având în vedere creșterea fără precedent a prețurilor din ultima perioadă, din ce în ce mai multe persoane preferă să opteze pentru plata cash, astfel încât să țină o evidență mai strictă a cheltuielilor.

Astfel, plata cu cardul a început să fi utilizată din ce în ce mai rar, arată o cercetare realizată de BBC. Aceste cifre sunt confirmate și de faptul că, potrivit analizei BBC, în Marea Britanie, oficiile poștale au gestionat 801 de milioane de lire sterline în retrageri personale de numerar în iulie 2022.

Aceasta  este cea mai mare sumă din ultimii cinci ani, de când se fac înregistrări și este totodată și cu peste 20% față de anul precedent.

Oamenii au ajuns să își numere banii cheltuiți

În acest sens, Natalie Ceeney, președintele Cash Action Group, a făcut o serie de declarații. Ea susține că din cauza costului ridicat al vieții, oamenii au ajuns să ”numere literalmente” banii…

Citeste continuarea Aici

You might also like