Directorul din cadrul CNAIR, Florea Dascălu a fost reţinut de procurorii DNA

În ziua de duminică, directorul pentru întreținere drumuri naționale și autostrăzi din cadrul CNAIR a fost reţinut de procurorii DNA Timişoara, fiind acuzat, printre altele, de luare de mită şi trafic de influență, în formă continuată.

În contextul problemelor pe care le are cu legea, unui important director din cadrul CNAIR i-a fost suspendat contractul de muncă.

Directorul pentru întreținere drumuri naționale și autostrăzi din cadrul CNAIR a fost suspendat din funcţie

Este vorba despre Florea Dascălu, director pentru întreținere drumuri naționale și autostrăzi. Oficialul CNAIR a fost arestat preventiv pentru fapte de corupție, în urma unei acțiuni a DNA Timiș.

În urma acestei acţiuni a procurorilor, directorul general al CNAIR a decis luni, 24 octombrie, să suspende contractul de muncă al lui Florea Dascălu.

În opinia sa, „Am toleranță zero pentru orice faptă de corupție, iar legea trebuie aplicată indiferent de funcția și de calitatea persoanelor vizate.

Prezumția de nevinovăție trebuie, de asemenea, respectată, însă în situații în care dovezile sunt evidente, voi lua toate măsurile ce se impun”, este mesajul…

Citeste continuarea Aici

You might also like