Discuţia dintre Volodimir Zelenski și omologul său turc, Recep Tayyip Erdogan

Joi 18 august 2022, a avut loc o discuție importantă între liderul de la Kiev, Volodimir Zelenski și omologul său turc, Recep Tayyip Erdogan. În acest sens, au început discuțiile pentru acordul pe care îl așteaptă toată lumea de la începerea invaziei ruse în Ucraina.

În afirmaţiile sale, Recep Tayyip Erdogan liderul Turciei, a anunțat recent că războiul din Ucraina se va încheia în cele din urmă la masa negocierilor alături de Rusia. Mai mult, acesta a transmis, în urma întâlnirii de joi cu Zelenski, că liderul ucrainean și șeful ONU, Guterres, împărtășesc acest punct comun de vedere privind sfârșitul războiuului.

Anunț despre finalul războiului! Acordul pe care îl așteaptă toată lumea

Mai mult, în cadrul convorbirilor, a fost atins și subiectul privind schimbul de prizonieri de război, Erdogan adăugând că Turcia acordă o mare importanță acestei chestiuni.

În afirmaţiile sale,„Am discutat despre modul în care să punem capăt războiului dintre Rusia și Ucraina”, a explicat președintele Turciei, care a mai transmis că țara pe care o conduce va continua să evalueze rezultatul întâlnirii cu președintele rus…

Citeste continuarea Aici

You might also like