Două angajate ale băncii au sustras 23,5 milioane de lei din conturile fondului privat de pensii

 

În prezent, poliția face percheziții de amploare în București și alte 12 județe la administratorul unui fond privat de pensii. Cauza penală privește săvârşirea infracțiunii de delapidare. Suma sustrasă este colosală.

Este alertă în aproape toată țara după ce administratorii unui fond privat de pensii au sesizat că lipsesc documente justificative pentru operațiuni de debitare a unor conturi de depozit, în cuantum de aproximativ 22 de milioane de lei.

În acest sens, poliţia s-a pus imediat în mișcare iar la această oră au fost puse în aplicare 48 de mandate de percheziție domiciliară, 80 de mandate de aducere și 32 de ordonanțe de ridicare înscrisuri. Adresele vizate sunt din București și județele Ilfov, Teleorman, Constanța, Tulcea, Olt, Prahova, Dâmbovița, Sibiu, Brașov, Vâlcea, Vrancea și Gorj.

Cauza penală privește săvârșirea infracțiunii de delapidare.

La începutul lunii mai 2022, administratorii unui fond privat de pensii, asociat unei unități bancare, au sesizat lipsa unor documente justificative pentru operațiuni de debitare a unor conturi de depozit, în cuantum de aproximativ 22 de milioane de lei.

În urma…

Citeste continuarea Aici

You might also like