După 10 ani Connect-R lansează „Iasomnie”, continuarea super hitului „Vara nu dorm”!

Motiv de bucurie printre fanii lui Connect-R: artistul vine cu o continuare a uneia dintre cele mai îndrăgite piese ale sale: „Vara nu dorm”. Piesa împlinește 10 ani de la lansare, iar artistul a decis să sărbătorească acest moment alături de Johny Romano, lansând o nouă piesă care se anunță a fi hitul verii: „Iasomnie”.

Odată cu lansarea acestei piese, Connect-R a dezvăluit, pe ritmuri cu influențe reggae, secretul unui somn liniștit și lipsit de griji – ceaiul de iasomie, dar mai ales calmul și echilibrul pe care artistul spune că le-a dobândit în ultima vreme. Dus înainte de valul noului, dar și puțin înapoi de nostalgie, Connect-R a reușit să transmită un mesaj inedit prin piesa a cărui text și producție muzicală îi aparțin. Găsind iasomia ca remediu împotriva gândurilor produse de o despărțire, vara aceasta nu se va mai întâmpla scenariul din piesa trecută, în care „zorii zilei mă prind cum pe plajă mă plimb, pentru că vara nu dorm”.

„Din punctul meu de vedere de-abia acum începe treaba, iar față de artistul de acum 10 ani consider că am ajuns la o maturitate muzicală, o experiență și un exercițiu…

Citeste continuarea Aici

You might also like