Dupa L. A. Raisa Ambros, artista romanca originara din Republica Moldova va expune la o galerie din New York

La doar doi ani distanta de la expozitia personala la Los Angeles, organizata de Start-Up Artfair, artista romanca originara din Republica Moldova, Raisa Ambros, se intoarce in Statele Unite in septembrie, unde va expune la o galerie din New York.
Invitatia a venit chiar din partea galeriei EVAC de pe 1st Avenue in Manhattan, dupa ce operele sale au fost descoperite de catre aceasta in revista de prestigiu Vogue UK, la rubrica Vogue’s Gallery. Raisa va fi prezenta in timpul expozitiei de grup cu cateva tablouri realizate in timpul unui nou proiect de pictura la patru maini, Westover-Ambros, cu faimosul muzician si artist plastic californian, Todd Westover.

picturi

“La expozitia personala din Los Angeles am cunoscut multi artisti californieni cu care am ramas in contact. Cu Todd eram prieteni pe retelele de socializare, avem multi prieteni in comun. La inceput era o stima reciproca intre noi, cu schimb de informatii si experienta la distanta. Intr-o zi, in timpul unei discutii, a avut o revelatie: mi-a zis ca ar putea picta de-asupra lucrarilor mele. Am ramas foarte mirata, dar flatata de propunere. Eu consider deja aglomerate picturile mele, cu foarte multe detalii,…

Citeste continuarea Aici

You might also like