Elon Musk, director general al Tesla şi SpaceX, a devenit tată de gemeni şi în total are 9 copii

Din luna noiembrie, Elon Musk director general al Tesla şi SpaceX, a devenit tată de gemeni, împreună cu o directoare de la Neuralink, o altă companie a sa, numărul copiilor în viaţă ai miliardarului american ajungând la nouă, potrivit Business Insider, relatează AFP.

Astfel, Elon Musk şi Shivon Zilis, o canadiancă în vârstă de 36 de ani, au depus în aprilie o cerere la un tribunal din Texas pentru schimbarea numelor celor doi bebeluşi, conform Agerpres.ro.

Cei doi au vrut să le dea copiilor numele de familie al tatălui şi, ca al doilea nume, numele de familie al mamei. Cererea lor a fost aprobată de un judecător, conform documentelor consultate de Business Insider.

În contextul profesional Shivon Zilis este directoare de operaţiuni şi proiecte speciale la Neuralink, un start-up al miliardarului american specializat în implanturi neuronale.

Iar gemenii s-au născut cu câteva săptămâni înainte de venirea pe lume, în luna decembrie, a celui de-al doilea copil al lui Elon Musk cu cântăreaţa Grimes, o fetiţă pe nume Exa Dark Siderael Musk, pe care o strigă „Y”. Băiatul celor doi, născut în 2020, răspunde la numele de „X”, prescurtat de la…

Citeste continuarea Aici

You might also like