Emmanuel Macron face o vizită oficială în România

Preşedintele Franţei, Emmanuel Macron, aflat la baza militară Mihail Kogălniceanu a susţinut un discurs în faţa militarilor trimişi de ţara sa în România. Astfel, Macron a făcut o serie de promisiuni cu privire la implicarea în conflictul militar din Ucraina şi în procesul ulterior de reconstrucţie, dar a vorbit şi despre apărarea aliaţilor din NATO.

Emmanuel Macron, mesaj pentru militarii francezi staţionaţi în România: Naţiunea vă este recunoscătoare

Liderul de la Palatul Élysée a ajuns marţi seară în ţara noastră, aterizând la baza militară Mihail Kogălniceanu din judeţul Constanţa, acolo unde a fost întâmpinat de premierul Nicolae Ciucă.

Apoi, Emmanuel Macron s-a întâlnit cu militarii francezi staţionaţi în România şi a transmis, cu această ocazie, că vor fi folosite toate căile pentru a opri efortul de război rusesc, pentru a sprijini poporul ucrainean, dar şi armata acestei ţări, precum şi pentru a se insista asupra negocierilor de pace.

Astfel, „În timp ce Rusia invada Ucraina, voi aţi fost desfăşuraţi, într-un timp record, aici, în România, într-o misiune care are sens. Voi reprezentaţi solidaritatea…

Citeste continuarea Aici

You might also like