Este cea mai scumpă mașină din lume şi costă 28 de milioane de dolari

Mașinile reprezintă o adevărată pasiune pentru mulți dintre noi, dar când vine vorba despre automobilele de lux, prețurile sunt de domeniul fantasticului.

În prezent, cea mai scumpă mașină din lume vine cu dotări la care nu ne-am fi gândit vreodată că ar fi concepute, precum frigider cu șampanie și umbrelă de soare. Le puteți avea într-un Rolls-Royce Boat Tail, pentru un preț cuprins între 20 și 28 de milioane de dolari.

Astfel, Rolls-Royce Boat Tail este cea mai scumpă mașină din lume. Are un exterior unic în două tonuri, finisaje personalizate și o ”suită de găzduire”, completată cu un frigider cu șampanie și umbrelă de soare. Compania nu anunță prețurile oficiale pentru versiunile unice precum aceasta, dar zvonurile arată că se încadrează între 20 și 28 de milioane de dolari.

Misterul a fost elucidat în mai 2021, când Beyonce și Jay Z și-au cumpărat Rolls-Royce Boat Tail pentru 28.4 milioane de dolari.

Prețul de 18,7 milioane de dolari cu tot cu taxe, unica Bugatti La Voiture Noire este oficial cea mai scumpă mașină nouă de până acum.

O interpretare modernă a lui Jean Bugatti Type 57 SC Atlantic, La Voiture Noire…

Citeste continuarea Aici

You might also like