Europarlamentarul Rareș Bogdan se întreabă care este, de fapt, miza premierului din Ungaria.

În prezent, Rareș Bogdan a lansat un atac dur la adresa lui Viktor Orban. Cu această ocazie, europarlamentarul a susținut și că miza premierului din Ungaria este „dinamitarea Guvernului Ciucă”.

În opinia sa, „Miza lui Viktor Orban, unealtă a lui Putin, este dinamitarea Guvernului Ciucă. Să o luăm sistematic. Dacă facem un pas în spate, să privim contextul, ne punem o întrebare: cine are interesul să destabilizeze România pe considerente interetnice?

Ceea ce ne aduce la întrebarea următoare: e justificat să-l suspectăm pe Viktor Orban că încearcă să-i facă un serviciu lui Putin? N-am nicio îndoială că premierul Ungariei este unealta acestui ins profund tulburat”, a scris Rareș Bogdan pe Facebook.

Europarlamentarul spune că am fost martorii unei tentative de destabilizare a României

În contextul politic, europarlamentarul susține că autoritățile din Rusia nu sunt mulțumite de faptul că „la București se află la decizie o coaliție sprijinită de o majoritate solidă”.

Astfel, „Kremlinului nu-i convine faptul că la București se află la decizie o coaliție sprijinită de o majoritate solidă, un guvern condus de un om…

Citeste continuarea Aici

You might also like