Europenii sunt tot mai interesați de metavers

Metaversul va revoluționa economia digitală. Valorificând vastele capabilități ale tehnologiilor precum realitatea virtuală (VR) și realitatea augmentată (AR), în metavers se creează interacțiuni și experiențe digitale care urmăresc să imite perfect lumea reală.

Astfel, Walkme.com, interesat de tehnologiile emergente, a folosit cele mai recente date din instrumentul de analiză online SEMrush, pentru a stabili care țări din Europa sunt cele mai curioase de metavers.

În contextul clasamentului, Franța ocupă locul întâi, cu o medie de 1.020 de căutări online lunare despre metavers, la un milion de utilizatori de internet din țară.

Pe a doua poziție se afla Marea Britanie. Există o medie de 942 de căutări online pe lună, la un milion de utilizatori britanici de internet, cu privire la metavers.

Urmează, apoi Elveția (831), Germania (778) și Belgia (659) care se numără printre celelalte țări europene în care există peste 700 de căutări online în fiecare lună pentru metavers, per milion de utilizatori de internet, ocupând, respectiv, al treilea, al patrulea și al cincilea loc.

La celălalt pol, pe poziţia a zecea se află Suedia….

Citeste continuarea Aici

You might also like