Facturile la căldură din următoarea perioadă ar urma să se dubleze

Vin vești proaste pentru bucureșteni. Facturile la căldură s-ar putea dubla spre deosebire de cele de anul trecut, iar edilul Capitalei, Nicuşor Dan face tot posibilul pentru ca această situație să fie evitată.

În contextul informațiilor, primarul general al Capitalei se află în prezent în şedinţă cu primarii şi premierul pe această temă, unde cere o linie de ajutor bugetar prin care să acopere golul, astfel încât oamenii să plătească la fel ca anul trecut.

Despre această situaţie,  în cursul zilei de miercuri bucureștenii ar urma să afle preţul final, dar şi cum va arăta factura la finalul lunii decembrie.

În acest sens, premierul interimar Florin Cîţu a vorbit despre prețul gigacaloriei. El le-a transmis în cursul zilei de luni primarilor că în această săptămână vor fi alocate o parte din sumele care să susţină o parte din subvenţia la gigacalorie, în această iarnă.

Totodată, el mai sublinia faptul că fondurile vor fi destinate numai suportării a unei părţi din această subvenţie şi nu pentru amenzi sau alte plăţi restante.

„Acum vom rezolva situația aceasta punctuală, vom subvenționa o parte din…

Citeste continuarea Aici

You might also like