FOST POLIȚIST DIN TÂRGU NEAMȚ, BĂGAT ÎN SPITAL CHIAR DE SOȚIE.

Un fost poliţist din oraşul Târgu Neamţ, pensionar la numai 48 de ani, a fost băgat în spital  chiar de soţia sa.  De altfel, totul a început de la un conflict spontan între cei doi.

Astfel că, miercuri după-amiază, între cei doi soți au avut loc discuții în contradictoriu. Mai mult, furios, bărbatul a răbufnit și a început să-și lovească soţia. Pentru ca să se apere, femeia a luat un cuțit și l-a înjunghiat pe soțul ei. De asemenea, imediat după incident, aceasta a sunat la 112 și la fața locului s-au deplasat medicii.

Aşadar, bărbatul a ajuns la spital, iar soţia lui la Poliţie, acolo unde a explicat tot ce s-a întâmplat. În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de violență în familie.

„La data de 2 februarie, în jurul orei 16.30, polițiștii din cadrul Poliției oraşului Târgu-Neamţ au fost sesizați cu privire la faptul că un bărbat de 48 de ani, din Târgu-Neamț, a fost victima unei agresiuni. Din cercetările efectuate până în prezent a reieșit că, pe fondul consumului de alcool și a unui conflict izbucnit spontan, bărbatul în cauză ar fi exercitat acte de violență asupra…

Citeste continuarea Aici

You might also like