Fosta gimnastă Alina Kabaeva este inclusă în sancțiuni alături de sute de oficiali ruși

Veștile proaste de țin lanț de Alina Kabaeva, fosta gimnastă extrem de cunoscută a Rusiei. Despre aceasta s-a scris de mai multe ori că ar fi iubita secretă a liderului de la Kremlin și chiar că ar avea copii cu acesta, însă informațiile nu au fost confirmate niciodată.

Chiar și așa, fosta deputată în Duma de Stat a fost sancționată de către Statele Unite ale Americii, pe fondul războiului din Ucraina, pornit la data de 24 februarie. Drept urmare, amanta lui Vladimir Putin, despre care el spune că nu are nicio legătură, va avea activele înghețate peste ocean. Amintim că ea deja se află pe lista neagră a Uniunii Europene tot din cauza invaziei ruse în țara lui Volodimir Zelenski.

În afirmaţiile sale, „În timp ce oameni nevinovați suferă din cauza războiului ilegal de agresiune al Rusiei, aliații lui Putin s-au îmbogățit și au finanțat stiluri de viață opulente. Departamentul Trezoreriei va folosi toate instrumentele pe care le avem la dispoziție pentru a ne asigura că elitele rusești și susținătorii Kremlinului sunt trași la răspundere pentru complicitatea lor într-un război care a costat nenumărate vieți. Împreună…

Citeste continuarea Aici

You might also like