Gabriela Firea: Standardele de cost pentru serviciile sociale vor fi majorate

În prezent, ministrul Familiei, Gabriela Firea, a anunțat că, împreună cu ministrul Muncii, Marius Budăi, a inițiat un proiect de act normativ cu privire la standardele de cost pentru serviciile sociale.

Astfel, Ministrul Familiei și Ministrul Muncii au venit cu un proiect de act normativ prin care sunt actualizate standardele de cost pentru serviciile sociale. Acestea reprezintă suma minimă pentru cheltuielile anuale pentru furnizarea unui serviciu social.

În opinia sa, ”Mă bucur să anunţ că am iniţiat, împreună cu Marius Constantin Budăi, ministrul Muncii, un proiect de act normativ deosebit de important, prin care sunt actualizate standardele de cost pentru serviciile sociale. Acestea reprezintă suma minimă pentru cheltuielile anuale necesare furnizării unui serviciu social”, spune Gabriela Firea pe Facebook.

În plus, Gabriela Firea mai spus „majorăm standardele de cost pentru serviciile sociale destinate protecţiei şi promovării drepturilor copilului, persoanelor adulte cu dizabilităţi şi persoanelor vârstnice, precum şi cele pentru serviciile sociale destinate prevenirii şi combaterii violenţei domestice”.

Ultima actualizare a…

Citeste continuarea Aici

You might also like