Garda de mediu a dat amenzi de 450.000 de lei în urma unui nou control la Sinteşti

Garda de mediu a efectuat un nou control la Sinteşti, judeţul Ilfov, unde au fost vizate persoane fizice şi firme care se ocupă de colectarea deşeurilor şi transportul deşeurilor. În total au fost acordate amenzi în valoare de 450.000 de lei.

Garda de mediu a efectuat în cursul zilei de joi un nou control la Sintești, județul Ilfov. Au fost vizate atât persoane fizice, cât și firme care se ocupă cu colectarea de deșeuri, dar și cu transportul de deșeuri.

În contextul informațiilor transmis de sursa citată, în cadrul controalelor de ieri au fost oprite zeci de mașini și totodată au fost verificate și zeci de firme. În urma neregulilor descoperite au fost acordate amenzi de 450.000 de lei, arată Garda de Mediu, care mai precizează că la cinci firme s-a dispus și suspendarea activități, în timp ce alte două au fost notificate în vederea suspendării activităţii.

În informaţiile sale„Comisari ai Gărzii Naţionale de Mediu, împreună cu poliţişti şi jandarmi, au desfăşurat, astăzi, o acţiune de control în localitatea Sinteşti, jud. Ilfov, care a vizat legalitatea activităţilor de colectare a deşeurilor, precum şi…

Citeste continuarea Aici

You might also like