George Simion îi cheamă pe români în stradă

După experiența din comuna Măciuca, unde liderul AUR a reușit să adune mii de oameni, acum se încearcă aducerea oamenilor la proteste în București și alte zone din țară.
Supărarea e maximă pe Guvern, dar în principal, e vizat ministrul Energiei, Virgil Popescu. În acest sens, George Simion vrea să repete experiența de la nunta sa și să adune în jurul său mii de români. El a anunțat proteste masive în România și i-a chemat pe toți, de la patronate, sindicate și simplii cetățeni în stradă.
Liderul AUR încearcă astfel să pună presiune pe Guvern și să se facă o coaliție împotriva partidelor aflate la putere, respectiv PSD și PNL.

George Simion l-a atacat, dur, în acest context pe ministrul Virgil Popescu. El este considerat principalul vinovat pentru situația tensionată în care se găsesc românii.

În opinia sa, „Cum e lăsat liber Virgil Popescu, lăsat să-și bată joc de soarta României prin înstrăinarea TermoMintia, cu îndatorarea țării prin această compensare, prin favorizarea unor companii necunoscute din energie, ne face să acționăm. Mâine e prima zi de sesiune extraordinară, am anunțat o conferință…

Citeste continuarea Aici

You might also like