George Simion, reținut de poliție

Liderul AUR, George Simion, a ajuns într-o situație neașteptată la un moment complet nepotrivit. Totul s-a întâmplat în jurul orei trei dimineața, când acest a ajuns să fie săltat de poliție.

Astfel, George Simion a fost protagonistul unui scandal monstru noaptea trecută. După gălăgia făcută la trei dimineața și din cauza unui permis suspendat, liderul AUR a ajuns să fie dus direct la poliție.

Cele două părți implicate în conflictul de acum câteva ore sunt Jandarmeria și George Simion. Vineri dimineață, în jurul orei 3, liderul AUR și-a început protestul, cu mult mai devreme decât a fost anunțat.

În mai multe live-uri pe Facebook, acesta țipa, iar jandarmii îi cereau să nu mai utilizeze sistemele sonor în timpul nopții. „Plecați de-aici! Nu vă e rușine? Haide, și tu! Pleacă acum!”/ Jandarmii îi reproșau folosirea sistemelor de sonorizare în toiul nopții”, spune liderul AUR.

Asta nu este însă singura problemă a lui George Simion. Ulterior, acesta a ajuns la secția de poliție după ce oamenii legii au constatat că liderul AUR are și un permis de conducere suspendat.

Prima explicație a lui Simion

George Simion a…

Citeste continuarea Aici

You might also like