Guvernul a aprobat un cuantum minim al burselor sociale pentru elevi de 200 de lei

În România, se dau 200 de lei iar Ministrul Educației a venit cu vești bune în ceea ce privește aceste sume de bani. În cadrul unei conferințe de presă susținută la Palatul Victoria, ministrul Sorin Cîmpeanu a precizat cine beneficiază de aceste sume.

Astfel, ministrul Educației a anunțat că Guvernul a aprobat un cuantum minim al burselor sociale pentru elevi. Potrivit lui Sorin Cîmpeanu, acest cuantum minim este de 200 de lei pe lună.

Ministrul a mai spus că aceste burse vor fi acordate tuturor elevilor care se încadrează în condițiile de venit, care suferă de boli cronice, care au dizabilități și care sunt orfani de un părinte sau de ambii.

În afirmaţiile sale, „Astăzi am adoptat o hotărâre de guvern prin care reglementăm cuantumul minim al burselor. Este vorba de un cuantum minim de 200 de lei pe lună pentru bursele sociale. De bursele sociale beneficiază toţi elevii care se încadrează în condiţiile de venit, deci, din familii cu venituri reduse. Beneficiază, de asemenea, toţi elevii care suferă de boli cronice, beneficiază toţi elevii care au dizabilităţi, beneficiază toţi elevii care sunt orfani de un părinte sau de…

Citeste continuarea Aici

You might also like