Hibrid sau diesel: ce tip de motorizare alegi?

Achiziționarea unui autoturism se numără printre investițiile majore, din punct de vedere financiar, pe care le poți face la un moment dat. Pe lângă modul de finanțare potrivit nevoilor tale, ai în față o decizie dificilă, deoarece există diferite variabile de care trebuie să ții cont înainte de a încheia această afacere.

Cel mai probabil, ți-ai format deja o părere în legătură cu opțiunile disponibile pe piață, privind marca și modelul adecvate stilului de viață și nevoilor zilnice. Așadar, ești pregătit să treci la următorul nivel: sistemul de motorizare.

Pe lângă opțiunile clasice, diesel sau benzină, au început să apară pe piață alternative mai prietenoase cu mediul înconjurător, ce promit reducerea emisiilor de CO2 și prevenirea schimbărilor climatice. Totuși, pentru a observa avantajele și dezavantajele prezentate de fiecare tabără, vom discuta despre motorul diesel și cel hibrid. 

 

Motorul diesel – o alegere populară

Un tip de motor care prezintă un grad ridicat de rezistență împotriva uzurii, motorul pe motorină prezintă un consum redus al combustibilului, lucru clasificat ca avantaj clar din punct de…

Citeste continuarea Aici

You might also like