În această perioadă există probleme mari în România din cauza ambroziei

În această perioadă, în România  sunt probleme din cauza ambroziei, plantă care provoacă alergii puternice multor români. Deși există lege și amenzile sunt consistente dacă nu se iau măsuri pentru stârpirea ambroziei, situația este destul de complicată, cum este și situația de față, unde unii locuitori au fost nevoiți să-și părăsească temporar locuința pentru a scăpa de această problemă.

Concret, autoritățile locale din Giurgiu au primit o petiție în ceea ce privește problema ambroziei și combaterea acestei plante. Planta care pune mari probleme în această perioadă și provoacă alergii unora dintre noi i-a determinat pe locuitorii din Bolintin-Deal să își părăsească locuințele.

Petiție online pentru stârpirea ambroziei

Astfel, printr-o petiție inițiată online aceștia cer primăriei din Bolintin-Deal să ia măsuri pentru stârpirea ambroziei din localitate.

Inițiatoarea acestei petiții este Anda Bârsan, care spune că a fost nevoită să își părăsească temporar locuința din cauza alergiei severe provocate de ambrozie, plantă care a împânzit hectare întregi din localitate.

Însă în aceeași situație sunt…

Citeste continuarea Aici

You might also like