În acest an, Accor va deschide aproape 300 de hoteluri noi în întreaga lume

În multe dintre cele mai interesante orașe din lume, Accor anunță unele dintre cele mai noi proprietăți și destinații viitoare pe care călătorii din întreaga lume le pot vizita în 2022 și în anii ce urmează.

Astfel, în Londra, Doha și Moscova unde se vor deschide mai multe hoteluri Accor noi în acest an, în timp ce mai multe branduri Accor au căutat orizonturi exotice, noi și neașteptate de explorat, cum ar fi Pangkalan Bun din Indonezia; Copenhaga, Danemarca; și Casco Viejo din Panama City.

Sébastien Bazin, Chairman & CEO, Accor a declarat, „Introducem în permanență concepte noi și locuri noi și interesante de descoperit. Cu peste 300 de hoteluri și resorturi noi care își vor deschide porțile în 2022, suntem siguri că fiecare membru al vastei noastre comunități de oaspeți loiali din întreaga lume va găsi un loc unic care să îi inspire următoarea călătorie.

– Una dintre cele mai așteptate deschideri ale anului este Raffles London at The OWO. Această capodoperă arhitecturală, situată în istoricul Old War Office – clădirea emblematică din Whitehall în care au locuit cei mai faimoși oameni de stat și spioni ai Marii Britanii, de…

Citeste continuarea Aici

You might also like