În apărarea sa, Simona Halep colaborează cu avocați străini

Acum se știe cine este bărbatul care îi poate schimba soarta Simonei Halep! Sportiva trece printr-un adevărat calvar după ce a fost acuzată de dopaj. Însă acest bărbat este ultima speranță pentru ea și o poate scăpa de suspendare.

Simona Halep ar putea fi exonerată de acuzațiile de dopaj dacă va fi ajutată de un bărbat anume. Sportiva a fost depistată pozitiv la un test antidoping și riscă să fie suspendată timp de 4 ani.

Între timp, Simona Halep încearcă să identifice soluții pentru a scăpa de acuzația de dopaj. Tenismena își pregătește temeinic apărarea, aceasta fiind prima preocupare de la anunțul care a șocat o lume întreagă.

Simona Halep colaborează cu avocați străini

Simona Halep se află acum în România și se ocupă împreună cu avocaţii străini pe care i-a angajat pentru a putea să-și dovedească nevinovăţia în cazul testului pozitiv de la US Open 2022.

Sportiva se bazează în mod special pe unul dintre avocații săi. Bărbatul este avocat în Uniunea Europeană și, în plus, a făcut parte din avocații care a lucrat la legea antidopingului, a relatat orangesport.ro.

Sportiva riscă să primească doi ani…

Citeste continuarea Aici

You might also like