În ce scop forțele armate din China au înrolat zeci de foști piloți militari britanici?

În prezent, forțele armate din China au înrolat zeci de foști piloți militari britanici, iar specialiștii au considerat acest lucru fiind o amenințare la adresa intereselor Regatului Unit.

Astfel, acei piloți britanici, care au acceptat să se înroleze în cadrul armatei chineze pentru a antrena piloții militari chinezi „aproape sigur îmbunătățesc cunoștințele și capacitățile militare ale Chinei”, a declarat un oficial, potrivit Sky News.

Scopul Chinei, în recrutarea a zeci de foști piloți militari originari din Marea Britanie, este pentru a instrui forțele armate chineze cum să lupte împotriva avioanelor de război și a elicopterelor occidentale.

China desfășoară companii de recrutare în mai multe țări

În acest sens, un oficial a afirmat că aproximativ 30 de foști piloți de avioane rapide, dar și de elicoptere, cărora li s-au propus salarii anuale de aproximativ 240.000 de lire sterline, se află în prezent în China pentru a instrui piloții Armatei Populare de Eliberare a Chinei. Un analist în domeniul apărării a descris acest lucru fiind o încălcare uimitoare a securității.

Autoritățile chineze angajează în mod…

Citeste continuarea Aici

You might also like