În ce zonă din România se fac cei mai mulţi bani din meditații?

În România, peste 7.400 de profesori au raportat la ANAF veniturile obţinute din meditaţii. Însă campion este un dascăl din Arad, care a declarat că a obținut anul trecut, aproape 300.000 de lei. Impozitele virate la stat s-au ridicat la 47 de milioane de lei, potrivit datelor obținute în exclusivitate de Digi24.

În ţara noastră, un elev român din trei face meditații la cel puțin o materie, arată un studiu realizat de Societatea Academică din România.

Din punct de vedere financiar, din informațiile primite de la părinți, o ședință costă între 100 și 200 de lei în funcție de materie.

La nivel național sunt peste 260 de mii de cadre didactice, dintre care doar 7.400 au raportat până în prezent la ANAF veniturile obținute din meditații. Sumele sunt de ordinul zecilor de mii de lei, sau chiar euro în unele situații.

În prezent, sunt în total 8 direcții regionale ale ANAF, astfel că la regionala ANAF Cluj-Napoca s-a înregistrat cel mai mare număr de profesori care au declarat veniturile obținute din meditații, 1.415 mai exact.

Foarte mulți au raportat și la direcția regională din Brașov – peste 1.200.

Iar în Capitală,…

Citeste continuarea Aici

You might also like