În cursul zilei de astăzi 12 octombrie, prim-ministrul Olandei, Mark Rutte, va efectua o vizită în România

Miercuri 12 octombrie, prim-ministrul Olandei, Mark Rutte, va efectua o vizită în România. Acesta va merge la Centrul Național de Instruire Întrunită „Getica” de la Cincu, județul Brașov, acolo unde va fi însoțit de președintele Klaus Iohannis și de către șeful Executivului de la București, Nicolae Ciucă.

În contextul de activitate, premierul Olandei va efectua o vizită în România.Astfel,  Mark Rutte va fi fi însoțit de președintele Klaus Ioahnnis și de prim-ministrul Nicolae Ciucă la Centrul Național de Instruire Întrunită „Getica” de la Cincu, județul Brașov.

De asemenea, sunt programate întrevederi ale celor trei oficiali și convorbiri în plenul delegațiilor oficiale. Cei trei oficiali vor avea întruniri și cu militarii dislocați în centrul de instruire și vor avea și declarații comune de presă.

Olanda este ultimul stat care nu a dat un răspuns cu privire la dorința României de a intra în spațiul Schengen

Ambasadorul Olandei la București a vorbit la Europa Liberă despre poziția pe care o are țara pe care o reprezintă cu privire la dorința României de a intra în spațiul Schengen. Ambasadorul olandez a evitat…

Citeste continuarea Aici

You might also like