În Grecia, angajații din domeniul transportului maritim intră în grevă

Ministerul Afacerilor Externe (MAE) a emis o atenționare de călătorie pentru Grecia. Astfel, românii care doresc să ajungă în această țară trebuie să fie conștienți de faptul că angajații din domeniul transportului maritim intră în grevă.

În acest sens, MAE a emis o atenționare de călătorie pentru Grecia. Angajații din domeniul transportului maritim intră în grevă
Luni seara, Ministerul Afacerilor Externe (MAE) a venit cu o avertizare de călătorie pentru românii care doresc să meargă în Grecia. MAE spune că în ziua de marți 25 octombrie este programată o grevă a angajaților eleni din domeniul transportului maritim.

Așadar, Ministerul Afacerilor Externe (MAE) spune că românii aflați permanent sau temporar în această țară trebuie să știe că navele din portul Pireu vor fi blocate în cursul zilei de marți, 25 octombrie, în intervalul orar 12:00 – 24:00. Amintim că din acest port pleacă navele care asigură cursele către insulele din Marea Egee.

Românii pot cere asistență consulară

Nu în ultimul rând, Ministerul Afacerilor Externe (MAE) mai spune că românii pot cere asistență consulară la numerele de telefon ale…

Citeste continuarea Aici

You might also like