În luna august vom avea parte de vreme caldă și de puține ploi în majoritatea țării

Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a venit cu prognoza meteo pentru luna august. Potrivit meteorologilor, luna viitoare vom avea parte de vreme caldă și de puține ploi în majoritatea țării.

Ultima lună din această vară va veni cu o vreme caldă, în cea mai mare parte a țării, iar temperaturile vor fi peste mediile normale pentru o lună august. Meteorologii mai spun că vom avea parte și de precipitații, însă în cantități mici.

În contextul primei săptămâni, Administrația Națională de Meteorologie (ANM) spune că în perioada 1-8 august vom avea valori termice ușor mai mari decât cele specifice pentru această săptămână în partea de vest a țării. În restul României, temperaturile vor fi apropiate de cele normale pentru această perioadă a anului.

Pentru toată luna, meteorologii mai spune că regimul pluviometric va fi deficitar în aproape toată țara, cu precădere în partea vestică și nord-vestică.

În perioada 8-15 august, meteorologii spun că vom avea parte de temperaturi normale pentru această perioadă în cea mai mare parte a țării. Regimul pluviometric va fi deficitar în partea de vest și nord vest a…

Citeste continuarea Aici

You might also like