În programul cu panouri fotovltaice, Ministrul Mediului, Tánczos Barna, a spus că urmărește alocarea unui miliard de euro până în 2024

Marţi 25 ianuarie an curent, Ministrul Mediului, Tánczos Barna, a spus că urmărește alocarea unui miliard de euro până în 2024 pentru programul de sprijin financiar pentru panouri fotovoltaice. De altfel, acesta a spus că ediția din acest an va începe în primăvară.

În plus, ministrul Barna a spus că pentru programul de sprijin financiar pentru panouri fotovoltaice din 2022 există bani, dar bugetul poate fi suplimentat. De altfel, acesta a spus că ediția din acest an ar începe în aprilie.

Astfel, „Vom porni ediţia 2022 sper că undeva în aprilie. Vreau să avem un parteneriat cu autorităţile publice locale. Până în 2024 am putea aloca până la un miliard de euro pentru acest program, cinci miliarde de lei în trei ani de zile”, a spus Tánczos Barna.

Ministrul Mediului: Putem asigura mai mulți bani pentru acest program

Pentru acest program, ministrul a spus că pentru 2022 există fonduri suficiente pentru implementarea tuturor cererilor depuse.

În asigurarea sa, „Chiar sunt bani mai mulţi, putem asigura mai mulţi bani pentru acest program.”, a adăugat acesta.

Tánczos Barna a subliniat faptul că a propus deja autorităţilor locale…

Citeste continuarea Aici

You might also like