În România, apare o nouă forță politică

În prezent, generalul în rezervă cu patru stele Silviu Predoiu a depus la Tribunalul București, împreună cu afaceriștii Dumitru Constantin Iacov și Alexandru-Gabriel Fieroiu, cererea de înregistrare pentru un nou partid.

Un fost șef al spionajului românesc se află în spatele partidului

În contextul politic din ţara noastră, noua formațiune se numește Liga Acțiunii Naționale. Din datele actelor depuse pentru înregistrarea partidului, acesta își propune să militeze pentru o Românie care să-și urmărească interesele, în care valoarea să fie recunoscută și în care legea să fie aceeași pentru toți.

Acțiunea pentru acordarea personalității juridice a noului partid a fost înregistrată la Tribunalul București pe 16 septembrie, conform informațiilor transmise de infopolitic.ro.

Cine este Silviu Predoiu?

După trecerea în rezervă, generalul Silviu Predoiu a activat politic în Pro România, de unde s-a retras după ultimele alegeri, preferând să meargă pe un drum propriu.

În contextul profesional, Silviu Predoiu a îndeplinit de patru ori funcția de director interimar al Serviciului de Informații Externe, în perioadele 20 iulie…

Citeste continuarea Aici

You might also like