Închiderea balconului cu termopane

La bloc majoritatea oamenilor optează pentru un balcon închis. Acest lucru este o soluție practică pe termen lung deoarece se poate creea un spațiu suplimentar de depozitare. Unii chiar aleg să mărească o cameră în care includ și spațiul de pe balcon pentru a avea mai mult loc în casă.

Sunt diverse motivele pentru care românii aleg să își închidă balconul. În primul rând trebuie să știi că nu poți apela la această soluție înainte de a obține o autorizație pentru închiderea balconului. După ce obții autorizațiile necesare, urmează să identifici modele și sisteme de închidere pentru balcon din termopane sau sticlă care să îți ofere confortul dorit.

Termopanul este unul din cele mai folosite materiale pentru închiderea balcoanelor deoarece oferă rezistență crescută la intemperii, vânt puternic, dar și izolație fonică corespunzătoare. Sticla de termopan utilizată la închiderea balcoanelor se poate obține prin sigilarea a două  sau mai multe foi de geam. Acestea sunt separate printr-un distanțier din aluminiu cu mici perforații la interior.

În cazul în care nu vrei să optezi pentru închiderea balconului cu termopane, ai…

Citeste continuarea Aici

You might also like