Joi, 29 septembrie, Sorin Cîmpeanu şi-a dat demisia din funcţia de ministru al Educaţiei, în urma unui scandal de plagiat

Sorin Cîmpeanu şi-a dat demisia din funcţia de ministru al Educaţiei, în urma unui scandal de plagiat. La câteva ore după această decizie, acceptată de către premierul Nicolae Ciucă, a fost numit un înlocuitor interimar.

După anunţul aşteptat de mulţi privind demisia lui Sorin Cîmpeanu din funcţia de ministru al Educaţiei, după scandalul de plagiat ce a zguduit Guvernul în ultimele zile, funcţia nu a rămas prea mult timp vacantă.

Sebastian Burduja preia interimar Ministerul Educaţiei

A fost repede numit un ministru interimar, până la desemnarea noului deţinător plin al portofoliului de la Educaţie.

Astfel, noul ministru interimar al Educaţiei va fi Sebastian Burduja, actualul ministru al Cercetării, Inovării și Digitalizării. Anunţul a fost făcut, vineri dimineaţă, de către purtătorul de cuvânt al Guvernului, Dan Cărbunaru.

Astfel, joi seară, premierul României, Nicolae Ciucă, a anunţat că a acceptat demisia lui Sorin Cîmpeanu din funcţia de ministru al Educaţiei.

În afirmaţiile sale, „Am acceptat astăzi demisia domnului Sorin Cîmpeanu din funcția de ministru al educației. Îi mulțumesc pentru colaborarea de…

Citeste continuarea Aici

You might also like