Join UP, tour-operatorul ucrainean, intră pe piața din România cu zboruri proprii

În prezent, tour-operatorul ucrainean Join UP!TM  este noua agenție tour-operare care intră pe piața din România, concetrându-se pentru început pe destinațiile toamnă-iarnă.

Astfel, noul tour-operator se numără printre companiile care fac parte din brandul Join UP!, iar pe piața internă, vânzările vor începe la mijlocul toamnei, cu primele operări programate pentru sezonul de vară 2023. Agenția va opera zboruri proprii cu plecări din București, Cluj-Napoca, Timișoara și Iași.

În opinia sa, ,,Intrarea pe piața din România este un pas important pentru continuarea expansiunii noastre globale. Suntem entuziasmați de oportunitățile oferite de piața turistică din România și ne dorim să prezentăm propunerile noastre comunității profesionale locale și tuturor locuitorilor țării”, spune Oleksandr Alba, co-fondatorul Join UP!TM și SkyUp Airlines, care specifică faptul că tour-operatorul este prezent pe piața din Ucraina, Moldova, Kazahstan, Estonia, Letonia și Lituania.

În prezent, Join UP!TM România este în curs de finalizare a negocierilor pentru peste 160 contracte exclusive cu hoteluri populare și rețele hoteliere, oferind…

Citeste continuarea Aici

You might also like