Kevin Spacey trebuie să plătească 31 de milioane de dolari

Actorul Kevin Spacey trebuie să plătească aproape 31 de milioane de dolari companiei de producţie a serialului „House of Cards”, de la care a fost concediat în urma acuzaţiilor de hărţuire sexuală, a decis joi un judecător care a respins apelul actorului american.

Astfel, actorul care este deţinătorul a două premii Oscar pentru „American Beauty” şi „Usual Suspects”, este, de asemenea, urmărit penal în Regatul Unit pentru patru agresiuni sexuale asupra a trei bărbaţi.

Încă din anul 2017, Kevin Spacey a făcut obiectul unui val de acuzaţii de hărţuire şi agresiune sexuală, care i-au pus capăt carierei brusc, în urma mişcării #MeToo şi a cazului Harvey Weinstein.

Astfel, MRC, compania de producţie din spatele „House of Cards”, despre intrigi politice la Washington, a solicitat despăgubiri pentru pierderile puse pe seama concedierii actorului din distribuţia seriei. Ceea ce a determinat compania să facă modificări importante în cadrul celui de-al şaselea sezon, scrie Agerpres.

În 2020, în urma unui arbitraj s-a concluzionat că actorul trebuie să compenseze pierderile şi costurile asociate acestor modificări.

Însă,…

Citeste continuarea Aici

You might also like