La cinci luni de la ridicarea restricțiilor anti-Covid, angajații vor să lucreze în continuare de acasă

De la ridicarea restricțiilor anti-Covid a trecut aproape jumătate de an, însă angajații vor să lucreze în continuare de acasă, mai ales că îngrijorările privind răspândirea virusului prind din nou contur, și au așteptări tot mai mari de la angajatori privind beneficiile pe care le acordă pentru a-i convinge să se întoarcă la birou.

Angajații nu sunt pregătiţi să renunţe la munca remote. Vor beneficii tot mai inedite pentru a se întoarce la birou

În prezent, procentul de 24% dintre angajați spun că lucrează exclusiv remote, alți 34% împart biroul de acasă cu cel din sediul angajatorului și doar 42% s-au întors complet la birou, arată un sondaj realizat de platforma de recrutare BestJobs.

Deșii activitatea de la distanță rămâne modul de lucru preferat, 84% dintre respondenți spun că ar fi convinși să vină mai des la birou dacă angajatorul le-ar acorda beneficii care să le dea mai mult confort și să-i facă să se simtă ca acasă.

Pe lista beneficiilor „altfel” care ar face mersul la birou mai atractiv se numără mâncarea sau gustările gratuite (44%), un design al biroului care să permită distanțarea de colegi (31%)…

Citeste continuarea Aici

You might also like