La Kremlin a apărut un grup de oameni care vor să înlăture conducerea militară a Federației Ruse

În prezent, este panică totală la Kremlin, în urma unui anunț care a venit în urmă cu puțin timp. Astfel, un opozant rus a susținut că se pregătește o lovitură militară din interior.

Se consideră a fi un cutremur total la Kremlin după ce informația indică posibilitatea organizării unei lovituri militare. Mai exact, un opozant rus a lansat acest scenariu, oferind detalii importante despre planul pus la cale chiar de către un apropiat al liderului de la Kremlin.

Concret, fostul deputat fugar rus Ilya Ponomarev a susținut că un partid anti-mobilizare ar fi apărut la Kremlin. Acesta este condus de prim-adjunctul șefului administrației prezidențiale a lui Putin, Serghei Kiriyenko.

La Moscova a apărut un grup de oameni care vor să înlăture conducerea militară a Federației Ruse și să oprească mobilizarea, anunță opozantul, care se află acum în Ucraina.

În infoemaţiile sale, „Există o luptă foarte serioasă la Kremlin după anunțarea mobilizării. A apărut un partid de anti-mobilizare, la care sunt atașați Ramzan Kadîrov, Prigozhin, Zolotov și, de facto, este condus chiar de Kiriyenko. Acest partid încearcă să-i ‘mănânce’ pe…

Citeste continuarea Aici

You might also like