La sesiunea de toamnă a bacalaureatului, sunt așteptați aproape 35.000 de candidați

Începe sesiunea de toamnă a examenului de BAC. Prima probă este la Limba şi literatura română. Subiectele de la proba de astăzi vor fi afișate după încheierea timpului alocat pentru rezolvare, pe site-ul oficial al Ministerului Educației, Edu.ro. Candidații au la dispoziție 120 de minute pentru rezolvarea subiectelor.

Cei care participă la sesiunea de toamnă a Examenului Național de Bacalaureat vor avea acces în sălile de examen până la ora 8:30, urmând ca examenul să înceapă la ora 9:00.

Modele de subiecte și baremul de corectare pentru toate materiile, pentru examenul de Bacalaureat 2022- sesiunea toamnă, pot fi găsite accesând site-ul- subiecte.edu.ro/2022/bacalaureat/modeledesubiecte.

 Sesiunea de toamnă și recomandări pentru subiectele la română

Profesoara de Limba și Literatura Română Irina Țoțan, de la Liceul “Simion Stolnicu“ din Comarnic, județul Prahova, a transmis, într-o analiză pentru Edupedu.ro, recomandările pentru candidații care susțin marți proba la limba și literatura română în sesiunea de toamnă a Bacalaureatului 2022. Acesta conține câteva elemente de care aceștia pot ține cont, pentru a se…

Citeste continuarea Aici

You might also like