Locuințele ANL sunt mai ieftine pentru tineri

Scumpirea substanțială a locuințelor și a chiriilor, în special în ultimul an, din cauza majorării valorii de înlocuire pe metrul pătrat, a privat tot mai mulți tineri de posibilitatea de a obține locuințe distribuite prin ANL.Totuși, o ordonanță apărută anul acesta face ca locuințele ANL să fie mai accesibile tinerilor.

Majoritatea celor care caută anunțuri imobiliare sunt tineri dornici să-și achiziționeze prorpiile locuințe. Numai că această categorie nu dispune, de cele mai multe ori, de sumele necesare. Iar locuințele ANL reprezintă alternativa ideală. Numai că, anul trecut, valoarea de înlocuire pe metru pătrat a crescut substanțial. Iar acest lucru a dus implicit la creșterea prețurilor chiriilor și locuințelor. Potrivit legislației în vigoare, tocmai această valoare de înlocuire determină prețul final al locuințelor ANL și valoarea chiriilor. Iar aceasta trebuie actualizată în fiecare an.

Ce reprezintă valoarea de înlocuire

Valoarea de înlocuire se traduce prin suma cheltuielilor necesare construcției sau readucerii în aceeași stare de întreținere de dinaintea daunei, a unei clădiri sau a unui bun imobiliar….

Citeste continuarea Aici

You might also like