MAE: Românii care vor să plece în Spania sunt avertizaţi de un cod roșu de caniculă

Ministerul Afacerilor Externe (MAE) a trimis un mesaj de ultimă oră pentru cetățenii români care intenționează să plece în Spania în zilele următoare. Avertismentul MAE vizează condițiile meteorologice nefavorabile din statul sud-european.

Astfel, MAE avertizează cetăţenii români care se află, tranzitează sau intenţionează să călătorească în comunităţile autonome Andaluzia şi Extremadura din Spania că Agenţia Meteorologică de Stat – AEMET a emis un cod roşu de caniculă şi un cod portocaliu de caniculă, care va fi valabil pe 25 iulie și 26 iulie.

În acest sens, toți cetăţenii români pot solicita asistenţă consulară la numerele de telefon ale Consulatului General al României la Sevilla:

+34954233243
+34954230947
+34954624053
+34954624070

Apelurile sunt redirecţionate către Centrul de Contact şi Suport al Cetăţenilor Români din Străinătate (CCSCRS) şi preluate de către operatorii Call Center în regim de permanenţă. De asemenea, cetăţenii români care se confruntă cu o situaţie dificilă au la dispoziţie şi numărul de telefon de permanenţă al Consulatului General al României la Sevilla: +…

Citeste continuarea Aici

You might also like