Marcel Ciolacu nu va cere populaţiei să stingă becurile, el crede că economia la electricitate fiind o chestiune care ţine de decizia personală

Social-democratul, Marcel Ciolacu a declarat luni seară că va face o propunere în Parlament în ceea ce privește consumatorii care depășesc pragul de consum de 255 de kilowați pe lună. Acesta a explicat că după ce a trăit în perioada comunistă nu poate să ceară populației să stingă becul.

În opinia sa, preşedintele PSD afirmă că, după ce a trăit în perioada comunismului, el nu va cere populaţiei, ca demnitar al României, să stingă becurile, economia la electricitate fiind o chestiune care ţine de decizia personală.

În acest sens, va face o propunere în Parlament pentru ca cei care depăşesc plafonul de consum de 255 de kilowaţi lunar să plătească preţul pieţei pentru consumul care depăşeşte acest plafon, iar până în 255 de kilowaţi să se aplice compensarea.

Limitarea consumului populației este „o aberație”

Marcel Ciolacu a catalogat drept „o aberaţie” ideea de a cere populaţiei să limiteze consumul la energie electrică, precizând că politicienii sunt cei care trebuie să găsească soluţii în această privinţă, mai ales că România are o situaţie mult mai bună în ceea ce priveşte producţia de energie…

Citeste continuarea Aici

You might also like