Marcel Ciolacu: Remanierea miniştrilor se întâmplă în orice democrație

Marcel Ciolacu a vorbit despre remanierea miniștrilor din Guvernul Ciucă, subliniind că acest lucru nu reprezintă o catastrofă. Președintele Camerei Deputaților spune că remanierea se întâmplă în orice democrație.

Marcel Ciolacu: E un lucru firesc în orice democrație

În cursul zilei de luni, președintele Partidului Social Democrat (PSD) a declarat că o remaniere guvernamentală nu reprezintă o catastrofă. Marcel Ciolacu a mai spus că acesta este atributul prim-ministrului.

Astfel, „Coaliţia nu se rupe, coaliţia va funcţiona. Întotdeauna există remaniere. Eu v-am spus foarte clar: prim-ministrul trebuie să vină cu propunerile. Dacă eram premier eu, Marcel Ciolacu, şi PSD-ul, cred că îmi săreau în cap colegii deja să fac anumite remanieri. Nu este atributul meu. În acest moment, prim-ministrul nu a venit cu vreo propunere să fie cineva remaniat. E ca la şah, mută albele primele. (…) Nu cred că prim-ministru Nicolae Ciucă va face vreodată vreo remaniere fără să stăm de vorbă. Nu confundăm persoane”, a afirmat președintele Camerei Deputaților, al sediul partidului pe care îl conduce.

Evaluarea miniștrilor…

Citeste continuarea Aici

You might also like