Marius Budăi: Elevii nu vor trece la învățământul online pentru ca statul să facă economii la consumul de energie

Ministrul Muncii a precizat că elevii nu vor trece la învățământul online pentru ca statul să facă economii la consumul de energie. În plus, Marius Budăi a mai spus că nu a primit, de la premier, nicio decizie prin care ministerul pe care îl conduce sau instituțiile aflate în subordinea acestuia să închidă lumina.

În declaraţiile sale, Ministrul Muncii a spus, marți seara, că Guvernul nu are de gând să îi treacă pe elevi la învățământul online pentru a face economie la energie electrică. De asemenea, acesta a mai spus că nu a primit de la prim-ministru nicio decizie prin care cere acestui minister sau instituțiilor din subordinea lui să închidă lumina în anumite intervale orare.

Astfel, ”Discuţiile de astăzi, din Guvern, de până la această oră, sunt că este exclus învăţământul online. Până acum, discuţiile între noi au fost foarte clare: exclus învăţământul online. Dacă vorbim de eficientizare, eu cred că asta este în grija noastră, a conducătorilor, sau trebuie să fie în grija noastră, a conducătorilor de instituţii permanent. Eu nu vorbesc de procente, nu sunt specialist în energie. Aşa, ca să vorbim…

Citeste continuarea Aici

You might also like