Marius Budăi vrea să elimine procentul din PNRR pentru pensii

Ministrul Muncii, Marius Budăi a vorbit despre procentul prevăzut în PNRR, dar și despre măsurile pe care Guvernul se pregătește să le ia.

Astfel, acesta spune că adevărul din România este într-adevăr unul crud și că în sfârșit se vede ceea ce spunea PSD încă de la început.

În acest sens, Ministrul Muncii susține că are în plan să propună eliminarea procentului din Planul Naţional de Redresare şi Rezilienţă pentru pensii, adăugând că fiecare stat membru are puterea de a decide politicile sale economice, dar și sociale.

Referitor la majorarea pensiilor din luna ianuarie, ministrul susține că acest lucru nu a fost un moft, ci o necesitate. Totodată, el a subliniat faptul că și cu această majorare, pensiile sunt încă foarte mici în România și că este nevoie de măsuri în acest sens.

În opinia sa, „Este crudul adevăr din România. E încă o dovadă în plus că ceea ce poate pentru unii a părut un moft atunci când am venit la guvernare, şi anume primul pachet social, când nici nu era vorba de război şi de toate ce au urmat acestui război, nu a fost un moft pentru PSD.

Vă aduceţi aminte când în ianuarie am majorat…

Citeste continuarea Aici

You might also like