Mesajul ministrului Apărării, Vasile Dîncu, transmis luni, de Ziua Marinei

Vasile Dîncu, ministrul Apărării, a transmis un mesaj important cu ocazia Zilei Marinei. El a ținut să arate că Forțele Navale sunt vârful nostru de lance în acest spațiu și a ținut să îi felicite pe toți marinarii pentru profesionalismul și dedicarea de care dau dovadă în fiecare zi, cu fiecare misiune îndeplinită la standarde excelente.

Astfel, Ministrul Apărării, Vasile Dîncu, a transmis în mesajul său de Ziua Marinei, că rolul marcant al marinarilor de-a lungul istoriei, dar și rolul de azi, în contextul războiului din Ucraina.

În opinia sa, „Ne amintim astăzi, cu pioșenie, de eroii marinari căzuți la datorie în numele României, pe timpul războaielor din trecut sau în ultimele decenii, în teatrele de operații ori în misiuni executate pe teritoriul național și care își dorm somnul de veci legănați de valurile apelor pe care le-au iubit atât de mult. Rememorăm faptele lor de vitejie, iar memoria lor va fi păstrată veșnic în amintirea poporului nostru”, a spus ministrul Apărării.

În plus, ministrul Apărării a ținut să sublinieze, în mesajul său, solidaritatea NATO și măsurile luate pentru ucraineni. Vasile…

Citeste continuarea Aici

You might also like