Milla Milla de octombrie: work hard, play elegant

Brandul vestimentar Milla Milla propune româncelor o toamnă feminină printr-o nouă colecție lansată în luna octombrie ce aduce noi elemente de design și texturi. În plus, ținutele de birou și de petrecere ajung acum mult mai rapid la cliente grație externalizării serviciului de împachetare și livrare contractat de Milla Milla.

 

Brandul fashion autohton Milla Milla le invită pe românce la un octombrie plin de feminitate și culoare, în același aer stilistic armonios și grațios al modei anilor ’50 cu care designerul Ludmila Corlăteanu și-a încântat și obișnuit publicul. Cea mai recentă colecție lansată sub semnătura sa cuprinde 14 modele noi de rochii, atât pentru birou, cât și pentru petreceri.

„Rochiile de birou sunt un model clasic Milla Milla căruia i-am aplicat câteva schimbări: am adăugat platca și manșetele albe, elemente care le-au adus un plus de seriozitate. Însă nouă ne plac modelele versatile, astfel încât noile rochii de birou pot fi adaptate foarte ușor la situații obișnuite, de zi cu zi, prin accesorizarea cu încălțăminte casual”, explică designerul Ludmila Corlăteanu, fondatorul brandului Milla…

Citeste continuarea Aici

You might also like