Mirel Rădoi pleacă de la echipa națională a României, după ce tricolorii au ratat calificarea la Campionatul Mondial 2022

Echipa de fotbal a României nu a reușit să termine pe locul de baraj în Grupa J a preliminariilor Campionatului Mondial 2022, iar selecţionerul Mirel Rădoi a decis să nu mai rămână pe banca echipei naționale de fotbal.

În opinia sa, „Această campanie este un eșec personal, pentru că n-am reușit să terminăm în primele două locuri. Este ultima mea conferință de presă din postura de selecționer. Este o decizie normală, din moment ce nu am reușit să mă clasez pe primele două locuri.
Este totul clar pentru mine, asta e cel mai bun lucru pe care îl pot face. Nu este o demisie, contractul se termină la finalul acestei luni. Nu mi-a fost ușor să iau decizia asta.
Macedonia de Nord s-a calificat la baraj datorită victoriei din Germania. Sunt multe lucruri pozitive, dar cel mai negativ este că n-am terminat pe locul 2. Ne-am pus amprenta pe multe meciuri, s-a realizat acest schimb de generație și cred că mai sunt mulți jucători care pot face pasul spre echipa națională: Racovițan, Drăgușin, mulți jucători de la U21.
Cred că următoarea campanie de calificare pentru EURO cred că poate să fie una accesibilă pentru noi, dacă nu se va…

Citeste continuarea Aici

You might also like