Nicolae Ciucă: „Klaus Iohannis rămâne şef al statului până la finalul mandatului”

Premierul României Nicolae Ciucă exclude orice variantă în care președintele Klaus Iohannis ar renunța la mandatul său pentru a deveni secretar general al NATO, așa cum s-a vehiculat. Acesta punctează că singura preocupare a președintelui este „să avem un guvern stabil, care este în măsură să gestioneze țara” în contextul actual dificil.

Concret, Preşedintele PNL, Nicolae Ciucă, afirmă că preşedintele Klaus Iohannis intenţionează să rămînă şef al statului „până când îşi va încheia mandatul”, premierul respingând ipoteza în care ar trebui să preia el funcţia supremă în stat pentru că Iohannis ar accepta o funcţie într-o instituţie din afara României.

Klaus Iohannis rămâne şef al statului până la finalul mandatului

În afirmaţiile sale, „Preşedintele României este preşedintele României până când îşi va încheia mandatul. (…) Vă pot spune un lucru: aşa cum l-am cunoscut şi cum am lucrat până în momentul de faţă, are o singură preocupare: să putem să avem un guvern stabil, care este în măsură să gestioneze ţara în aceste condiţii deosebit de complexe”, a afirmat Nicolae Ciucă, într-un…

Citeste continuarea Aici

You might also like