Nicolae Ciucă, primul anunț despre pensiile din România, imediat după ce a fost votat premier

Noul premier al României, Nicolae Ciucă, a susținut o declarație de presă în ziua de 25 noiembrie, după votarea Guvernului. Premierul a fost întrebat ce se va întâmpla cu plata pensiilor românilor, în contextul în care, cu câteva zile în urmă, fostul ministrul al Muncii și Protecției Sociale, Raluca Turcan, anunța că este posibil ca românii să nu mai primească acești bani.

Anunțul momentului despre pensiile românilor

După votarea noului Guvern, premierul Nicolae Ciucă a răspuns la mai multe întrebări ale jurnaliștilor, printre care și la o întrebare care se referă la plata pensiilor românilor. Noul premier spune că oamenii nu ar trebui să aibă vreo temere cu privire la resursele financiare pentru plata pensiilor și a salariilor, subliniind că românii își vor primi banii. Nicolae Ciucă a subliniat că acestea vor fi plătite la timp, alocându-se resursele necesare pentru plata acestora.

Astfel, ”(…) in acest moment, elementele privind rectificarea bugetara urmeaza a fi dezbatute in sedinta de guvern de maine (…) nimeni nu trebuie sa aiba vreo temere de faptul ca nu sunt  resurse financiare pentru plata pensiilor si…

Citeste continuarea Aici

You might also like