Nicolae Cuică: România este pregătită să ofere tot sprijinul necesar autorităților și cetățenilor moldoveni

Premierul Românei, Nicolae Ciucă, înainte de vizita programată la Chișinău, într-un interviu acordat la TVR, a  anunțat că dorinţa autorităţilor din România este de a sprijini autorităţile şi cetăţenii Republicii Moldova în această perioadă dificilă.

În contextul socio-politic, el a subliniat faptul că, având în vedere perioada extrem de dificilă și provocările din ultima vreme, este nevoie de un sprijin reciproc, atât la nivelul instituțiilor statului cât și la nivelul cetățenilor.

Astfel, „Este un mesaj de îndemn la încredere că tot ceea ce facem facem pentru că ne pasă şi ne dorim să sprijinim foarte mult guvernul, iar prin guvern să sprijinim cetăţenii Republicii Moldova, ţinând cont că este o perioadă dificilă, cu provocări şi greutăţi atât pentru cetăţeni, cât şi pentru instituţiile statului. (…)

Ne pasă şi vom face tot ceea ce ne stă în putinţă pentru a-i sprijini pe parcursul lor european”, a declarat premierul într-un interviu difuzat de TVR 1.

În ceea ce privește vizita de la Chișinău, premierul susține că vor urma discuții care se vor axa pe realizarea unor proiecte comune de…

Citeste continuarea Aici

You might also like