O casă „răsturnată” din Columbia atrage turiștii ca un magnet.

O casă construită cu susul în jos în localitatea Guatavita din Columbia, nu departe de capitala Bogota, fascinează imaginaţia vizitatorilor în căutarea unei distracţii după restricţiile impuse de pandemia de coronavirus, relatează Reuters.

Astfel, în interiorul casei, proiectată de proprietarul său, austriacul Fritz Schall, care trăieşte în Columbia  împreună cu familia sa, turiştii merg pe tavan în locul unde în mod normal ar fi podeaua, iar piesele de mobilier se află dedesubtul lor.

„Toată lumea s-a uitat la mine de parcă aş fi fost nebun, nu credeau ceea ce spuneam”, a precizat Schall. „Am spus: Voi face o casă cu susul în jos, iar ei mi-au zis: Bine, domnule, n-ai decât”.

de asemenea, ideea construirii unei astfel de case i-a venit lui Schall după o excursie în Austria natală, însoţit de nepoţi, în anul 2015, unde au văzut o casă asemănătoare.

Cu toate că pandemia de coronavirus a îngreunat construcţia casei, a fost în cele din urmă finalizată la începutul acestui an, a adăugat Schall.

„Pandemia ne-a încetinit puţin, dar acum este gata şi am inaugurat-o în urmă cu trei săptămâni”, a mai declarat Schall.

Foto:…

Citeste continuarea Aici

You might also like